dotcomwebdesign.com
Jan Schønemann > Musik-Bands-Lyt > Sand - Den ny CD
 

Sand - Den ny CD


Hvad siger de om CDén
Gå til sandpoesi.dk for mere info om Sand.

Fredagsklubben.

I løbet af godt 30 års arbejde som musiker og komponist er der temaer og stemninger, der ikke vil slippe. Det sidste år har jeg derfor mødtes med Christian Søgård hver fredag, for at vi sammen kunne give plads, pudse af og deltage i indspilningen af hinandens kompositioner.
De kompositioner, jeg har udvalgt, har tilfælles, at de på en gang rammer en nordisk folketone og samtidig rummer inspiration og indflydelse fra genrer og strømninger, som igennem de sidste knap tredive år har spillet en rolle for mig og min professionelle udvikling. I arbejdet med de tretten numre har jeg bestræbt mig på at ramme en tone af ærlighed og autencitet i forhold til, hvad netop disse musikstykker betyder for mig selv, og det er mit håb, at det kan høres.
Det er en stor udfordring og glæde for mig at arbejde med numrene, og jeg har en klar fornemmelse af, at musikken taler til et voksent publikum, der tør give sig hen til numrenes stemninger og flow.
Det er min oplevelse, at netop denne form for instrumentalmusik er velkommen på markedet, både som lyttemusik og som livemusik, og jeg er meget opsat på at afprøve, om min musik kan blive en del af den modne lytters musiksamling.

Christian Søgårds numre kan høres på CD´en "Mon Amour" og her er mine.
En stor tak til de medvirkende
Niels Ryde: Bas
Jakob Eilsø og Ole Caspersen: Percussion
og til alle andre, der har bakket op og givet gode råd.

Her kan man høre ca. 1:20 af hvert nummer. CDen som udkommer til April kan snart købes via musik.digidi.dk eller ved at sende en mail til mig. Klik på Mailform.

1 Sand
2 Johns Tango
3 Beginners Blues
4 Tænk at kunne flyve
5 Moody gardens
6 September November
7 Pandoras Box
8 Lama tune
9 Aiwan
10 One up one down
11 Listige Albert
12 Livets træ
13 Eas tema


Alle numre er komponeret af Jan Schønemann undtagen
”Septembers himmel er så blå” af Otto Mortensen og
”Mørk er november” - en middelaldermelodi.

Undermenu